Από τους πιο σημαντικούς νεωτερισμούς του φεστιβάλ είναι το «Θέατρο των γεύσεων». Στο κέντρο του θα τοποθετηθεί μια ανοιχτή κουζίνα, απ’ όπου θα παρελάσουν δημοφιλείς σεφ και θα μαγειρέψουν γιορτινές συνταγές. Η Ντίνα Νικόλαου θα ετοιμάσει ζωντανά διονυσιακές μαρμελάδες και ζελέ με κρασιά των Αμπελώνων Αντωνόπουλου. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος (φωτό) θα κεντήσει σε συνεργασία με το Ergon, διαλέγοντας ελληνικές ντελικατέσεν από το ρεπερτόριο του πιο ψαγμένου παντοπωλείου στην Ελλάδα. Ο Αριστοτέλης Ζέρβας θα κάνει γευστικές προτάσεις με βάση παραδοσιακά προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί και με άλλες μαγειρικές παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες, μεταξύ των οποίων κοκτέιλ με τσίπουρο της οικογένειας Σταύρου Σπυρόπουλου, αλλά και το απίθανο τεστ της καυτής πατάτας, μια έξυπνη και πρωτότυπη γευσιγνωσία λαδιού της εταιρείας Gaea.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία:
210 74 50 100